Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров – Алехандро Табило: Кога и къде да гледаме мача от „Лейвър Къп“?

20 септември 2024, 09:38 часа • 1445 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров стартира тази вечер участието си на турнира „Лейвър Къп“. В първия си мач в надпреварата, която се провежда в германската столица Берлин, хасковлията ще премери сили с представителя на Чили Алехандро Табило.

Григор Димитров – Алехандро Табило: Начален час и ТВ

Григор Димитров е част от отбора на Европа в тазгодишното издание на „Лейвър Къп“. Българинът попадна в тима, след като замени Рафаел Надал, който се отказа заради травма. Това ще е първо участие на Гришо в турнира от 2018 година насам.

Алехандро Табило пък е представител на отбора на Света на „Лейвър Къп“. Чилиецът се представя силно в последните сезони и се намира на 22-ро място в световната ранглиста. До момента Григор и Табило са се срещали веднъж на корта като българинът излиза победител.

Алехандро Табило

В колко часа започва Григор Димитров – Алехандро Табило?

Двубоят между Григор Димитров и Алехандро Табило е първи във вечерната програма на „Лейвър Къп“, която стартира в 20:00 часа българско време. Веднага след срещата между Гришо и чилиеца е предвиден мач на двойки, в който Карлос Алкарас и Александър Зверев ще се изправят срещу Тейлър Фриц и Бен Шелтън.

Коя телевизия ще предава Григор Димитров – Алехандро Табило?

Мачът между Григор Димитров и Алехандро Табило ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва всички срещи от тазгодишното издание на „Лейвър Къп“ е Евроспорт 1. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Григор Димитров – Алехандро Табило НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък Григор Димитров заяви, че е въодушевен да участва на "Лейвър Къп".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес