Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Подземни паркинги в училища в София: Хекимян и Стефан Спасов в сутрешен шоу-сблъсък

10 юли 2024, 07:56 часа • 1144 прочитания

Подземни паркинги в София - това се превърна в нова тема на раздор и трупане на политически точки между най-голямата политическа сила в столицата в лицето на коалицията ПП-ДБ-Спаси София и втората сила в лицето на ГЕРБ: Терзиев с план за 1 млрд. лв. за модернизация на градския транспорт. ГЕРБ: Откъде пари?

Бърз сутрешен спор в ефира на bTV си спретнаха общинските съветници Стефан Спасов от ПП-ДБ-Спаси София и Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС. Гледните точки - Спасов увери, че никакви подземни паркинги под училища няма да се строят, без да има одобрение и на Столичния общински съвет, а Хекимян подчерта, че строежите са в предизборната програма на Васил Терзиев. Спасов обаче контрира, че обектите са одобрени още по времето на управлението на ГЕРБ - Хекимян не се съгласи, че политическата сила, която стои зад него в Столичния общински съвет (СОС), е отговорна.

Хекимян вече беше осмян от популярната във Фейсбук страница "Наука и критично мислене" заради тезите си - ТУК! А кметът на район "Триадица" Димитър Божилов, който е кандидат от ПП-ДБ, увери в профила си във Фейсбук, че "Триадица" няма намерение да разкопава дворове на училища - 41-во и 22-ро.

Още: "Мълчанието е злато, но вашето "злато" е в размер на 1,5 милиона": Хекимян с нов залп срещу Терзиев

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес