Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой има имен ден днес 8 септември 2024 г. Честито!

08 септември 2024, 05:55 часа • 30405 прочитания

На 8 септември 2024 г. имен ден празнуват всички, които носят името Огнян, Огняна, Мария, Борис, Богдан, Богомил, Богомила, Богомир, Богдана, Бого, Богоя, Божил, Божо, Бона, Бонка, Бориса, Мари, Мариам, Мариела, Марийка, Мариян, Марияна.

Имени дни през септември 2024 г. 

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Пожелавам ти в живота твой само щастие да жънеш, само щастие да сееш и много дълго да живееш!

*** 

Днес е твоят имен ден! Носи името си с гордост! Запази го чисто и неопетнено, за да грее от род на род, от век на век! Човек за името живее и само с име е човек.

***

На този ден благословен ти желая вяра, която да не те напуска в трудните моменти! И не забравяй лесно е да склониш глава и по-трудно е да победиш. Казват, че животът е игра, в която все някой побеждава и аз ти пожелавам победителят да бъдеш ти! Честит имен ден!

*** 

Пожелавам ти да бъдеш като тревата и да се изправяш всеки път, когато те газят ! Да бъдеш като кокичето - да намираш топлина дори в най-големия студ ! Да бъдеш като звездите - да си близка и едновременно далечна, но винаги даряваща любов и светлина! Честит имен ден!

*** 

Честит имен ден! Нека винаги намираш сили да се справяш с всичко, да прощаваш и на всички нас любов да даряваш!

*** 

На този ден благословен ти желая мъдрост, за да правиш верен избор, здраве и много любов, за да има смисъл това, което постигаш! Честит имен ден!

*** 

Нека всеки ден за теб да бъде изпълнен с радост, в душата ти има само светлина, а в сърцето си да носиш огъня на любовта. Пожелавам ти още много мечти, които да сбъднеш и крепко здраве, за да има смисъл всичко това! Честит имен ден!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес