Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Бях изненадан колко хора желаят да споделят мнение без никой да ги е питал": Първи коментар на DJ Мартен Роберто (СНИМКИ)

18 септември 2024, 15:07 часа • 3985 прочитания

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат."

Това заяви диджеят и музикален редактор Мартен Роберто, по-известен като DJ Marten - това е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович. Припомняме, че социалните мрежи се изпълниха с реакции след благотворителния звезден мач между Ноле и българския №1 Григор Димитров в "Арена София" във вторник вечер. Припомнете си ситуацията след края на мача - Джокович си поръча "Луда по тебе" на корта, диджеят го разочарова, а Ноле сам разпя публиката (ВИДЕО).

Снимка: Actualno.com

Мартен Роберто призна, че не е бил подготвен за разговора с Джокович по повод желанието му да пусне поп-фолк песента. Все пак обаче той благодари и за подкрепата, която получи от фенове и общественици.

Още: Гришо и Джокович взривиха нощна София, Камелия лично поздрави Ноле (ВИДЕО)

"Мисля, че отместваме акцента от това, което всъщност се случи вчера. Състоя се едно изключително спортно събитие с двама невероятни атлети. Това беше спортен празник, а не музикално събитие. Имаме нужда от такива мероприятия, които събират хората, карат ги да са по-добри и показват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив и да вложиш много любов и работа, за да станеш изключително добър", сподели Мартен в ефира на "Радио София".

Вижте и как пред погледа на цяла България Гришо победи Джокович в зрелищен мач в София (ВИДЕО).

Ивайло Илиев
Ивайло Илиев Отговорен редактор
Новините днес