Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда от "Игри на волята" ще участва в нов български филм (СНИМКИ)

02 юли 2024, 12:46 часа
Реклама

Популярният български актьор Юлиан Костов, който се присъедини към хитовия сериал на HBO – "Белият лотос",  се снима в нов български филм. Костов, който е успешен актьор в Холивуд, ще влезе в главната роля във филма "Клошар", режисиран от Стефан Тенев. От кадри в Instagram стана ясно, че неговата приятелка Мирела Илиева също ще участва в новия филм. От поста на актьора разбираме, че неговата любима ще влезе в ролята на комсомолка.

Наскоро Ви разказахме, че живота на талантливото момиче е като приказка, защото в ежедневието си съчетава най-различни дейности, ангажименти и приключения. Изглежда, че Мирела ще добави още един успех в живота и кариерата си и освен като звезда в риалити формат, талантлива танцьорка и модел ще я видим и с изявата като актриса. След прекараното време на Филипините, където се снима "Островът на 100-те гривни", Мирела е поела ангажимента да се включи в снимките на новия филм. 

Още: Издадоха къде се снима новият сезон на "Игри на волята"

Повече за филма

Кино лентата е подкрепена от общинския фонд "Култура" и се очаква да има премиера през 2025 –та година. Женската главна роля във филма е поверена на талантливата Анастасия Левордашка, позната на публиката с театралните си роли, пише БНР. Снимките са се реализирали в Бургас на Морската градина и Яхтеното пристанище.

Още: Кои са новите участници в "Игри на волята" 6? (СНИМКИ)

В продукцията участват още Ириней Константинов, Малин Кръстев, Меглена Караламбова, Кристиян Илиев, Борис Лапшов и други, пишат още от БНР. Сюжетът на филма разказва за съдбите на двама души, чиито пътища се преплитат неочаквано. Историята започва след едно нападение на скинари над клошаря Спас Кандиларов, който попада в болницата. За разрешаването на този случай е назначен следователят Филип Стоев. Цялото действие, постъпките на хората и причинно-следствените връзки са пречупени през призмата на иронията, която ни съпътства през живота.

На сватба: Момчил от "Игри на волята" вика от радост (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес