Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда от "Ергенът" вдига неочаквана сватба по време на ретрограден Меркурий (СНИМКИ)

05 август 2024, 18:23 часа

Популярната участничка от втория сезон на "Ергенът" - бесарабската българка Ирина Карабаджак, разкри, че ще се омъжва. Тя публикува серия от снимки в своя профил в Instagram, в които споделя, че сватбата ѝ ще бъде в Кишинев, а с бъдещия си съпруг се е запознала преди само шест месеца.

Сватбата

"След няколко дни си заминавам за любимия ми роден град - Кишинев. Най-важните неща са подготвени: аз и младоженеца психически сме готови, както и неговият костюм и моята рокля.", започва предсватбения си разказ Ирина. "Активно започнах да водя блога си в Instagram и се надявам да съм ви максимално полезна, без да ви досаждам."

Още: Не мога повече: Евгени от "Ергенът" изненада всички с признанието си (ВИДЕО)

Карабаджак разкрива, че е започнала обучение при психолог. "Темата е свързана с идилията на една прекрасна връзка и как да я създадем. В скоро бъдеще ще споделя всичко с вас."

В публикацията си Ирина за миг се връща към предаването "Ергенът", което ѝ донесе доста популярност, но не я дари с истинската любов. "Минаха цели две години, откакто напуснах реалити формата "Ергенът". Но все повече се замислям, че моето призвание е да ви помагам, подкрепям и вдъхновявам."

Бъдещата булка призна още, че има сватбена треска: "Все още съм в шок колко много красиви съдбоносни събития имам тази година. Момичета, не знам за вас, но аз лично много се притеснявам. Имам сватбена треска, да, правилно ме разбрахте – остават само 10 дни до сватбата! Главата ми пуши от ежедневни задачки: да се свържа с DJ, фотографа и видеографа, бенда и всичките организатори за нашето вълшебно тържество, да изберем меню, декор и подаръци за гостите.".

Още: За първи път: "Ергенът" обяви кастинг за ергени (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес