Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вълнение по улиците на Париж: Лейди Гага предизвиква бурни реакции на фенове (СНИМКИ)

26 юли 2024, 13:16 часа

Лейди Гага се появи по улиците на Париж пред своите фенове. Шапката и слънчевите очила не бяха достатъчни на звездата да бъде инкогнито. Освен че не пестеше усмивки и поздрави, тя се забавляваше, раздавайки целувки на пламенните си почитатели.

Още: Излезе официалният трейлър на "Жокера 2" с Лейди Гага и Хоакин Финикс (ВИДЕО)

Лейди Гага и Селин Дион заедно

Ден по-рано изпълнителката на "Poker Face" също не остана незабелязана, когато пристигна в хотел "Роял Монсо" в осми район на Париж. Това е и хотелът, в който Селин Дион реши да сложи куфарите. Двете певици са и в центъра на слуховете относно предполагаемото им участие в церемонията по откриването на Олимпийските игри, която ще се състои по Сена.

Придружавана от Майкъл Полански - мъжът, с когото споделя живота си, Лейди Гага вечеря в най-известния гурме ресторант в столицата - "Лоран" в 8-и район на Париж. Тя носеше голямо яке бомбър, черни панталони, слънчеви очила и с ярко червено на устните си, пише БГНЕС.

След натоварен ден на репетиции Лейди Гага беше забелязана на входа на хотела, където много фенове я чакаха. Певицата, която винаги е много внимателна към своята общност, отдели време да даде автографи и да се снима.

Снимка: Getty Images

Още: Откриване на Париж 2024: Кога и къде да гледаме церемонията на Олимпийските игри?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес