Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Все още няма разследване за сексуален тормоз срещу обвинила Уейнстейн в тормоз

21 август 2018, 07:55 часа

Срещу италианската актриса и водеща фигура в движението против сексуалният тормоз Азия Ардженто не се води разследване заради обвиненията, че тя е имала сексуален контакт с непълнолетен тийнейджър, заявиха от полицията.

В неделя The New York Times съобщи, че Ардженто – обвинителка на холивудския продуцент Харви Уейнстейн и водеща фигура в движението #MeToo, е платила на Джими Бенет 380 000 долара заради инцидент в хотел в Лос Анджелис.

Това разкритие доведе до обвинение в лицемерие от страна на адвокатът на Уейнстейн, който твърди, че това подкопава нейните обвинения срещу неговия клиент, допълни БГНЕС.

Бенет е бил на 17 години по-време на предполагаемото насилие, което е една година под разрешената от щата Калифорния възраст за сексуален контакт. Говорител на Департамента на шерифите в Лос Анджелис обаче казва, че "няма започнато разследване по случая".

"Ще бъдат проведени разпити. Към този момент ще има само разпити и събиране на информация, тъй като все още няма активно разследване", заявиха от силите на реда.

И до момента няма коментар за случилото се - нито от страна на Ардженто, нито от нейни представители.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес