Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте на какво заприлича Жана Бергендорф (ВИДЕО)

03 юни 2024, 16:30 часа

Преди години Жана Бергендорф бе една от най-големите надежди на българската поп музика. Звездата ѝ изгря в музикален формат, а различната ѝ визия сякаш бе сигурен билет към успеха!

Уви, както се случва с много талантливи изпълнители в цял свят, наркотиците и алкохола си казаха тежката дума. Следствие на това Жана се появяваше в публичното пространство повече с изцепки и арести, отколкото с нова музика.

Преди броени дни 38-годишната гласовитатпевица имаше участие в столичен клуб. Всъщност, ако не познавате гласа на Жана, може и да ви убегне факта, че това е тя! Визията ѝ е коренно различна – косата ѝ вече е къса и русо-оранжева, а на осанката ѝ са се натрупали няколко килограма.

Още: Обиждала и се опитвала да рита полицаите: Повдигнаха обвинение срещу Жана Бергендорф

Макар да е променена, Жана изглежда видимо по-здрава и продължава да се отличава с уникален глас, заради което си спечели бурни аплодисменти.

Какво казаха феновете в социалната мрежа:

"Пее като змей, без значение как изглежда. Таланта си е талант, а тя определено го притежава в изобилие!"

Още: Арестуваха Жана Бергендорф

"Прекрасен глас...и честно казано никой не бива да съди, защото никой не знае кой през какво преминава!Не всеки е силен и преодолява Нещата по свой начин!"

"Гласът и е толкова кристално чист ,голям талант е!!! Но поведението и в живота и наркотиците трябва да ги изхвърли.Иначе ще пропадне.Приятна е за слушане ,страхотно изпълнение на песента!!! Жана откажи се от пороците ,музиката е в теб ти имаш страхотен глас !!!"

"Добра певица и много хубава.Но малко е понапълняла, което говори,че върви във правилната посока.Браво Жана!"

"Не можах да я позная! На нищо не прилича,но пък пее и пее... Музиката е в нея"

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес