Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вече няма само да ги целува: Новият "Ерген" е гинеколог?

21 август 2024, 13:00 часа

Новият сезон на предаването "Ергенът" е един от най-потайните до момента. В предишните три издания мъжете, които търсеха любовта, се знаеха предварително, а само дамите минаваха през кастинг. Сега обаче нещата са различни и има кастинг и за главния герой.

Кой ще бъде новият Ерген?

Спекулациите за това какъв мъж ще бъде в основата на "Ергенът", сезон 4 са все по-горещи и по-горещи. Най-новата мълва е, че от екипа на продукцията са се спряли на млад и красив гинеколог, но тази информация все още не е потвърдена никъде.

Още: Помните ли ергенката Ирина Карабаджак? Вече е омъжена (ВИДЕО)

През юни в медийното пространство се появи информация, че новият Ерген ще се казва Стилиян Сариев и е модел и баскетболист. Преди това пък бе разпространено шеговито видео, от което се "разкриваше", че психологът Еленко Ангелов насила ще влезе в предаването, за да си избира жена. Така че и новият слух, че ще гледаме различни дами да се "бият" за красив гинеколог, все още попада в сферата на "спекулациите".

Новината обаче нямаше как да не предизвика шеги. Причината е, че в третия сезон на "Ергенът", в който главната роля бе поверена на Александър Младенов, Алек постави рекорд по целуване на момичетата - цели 130 пъти. Според мнозина, ако действително новият Ерген е гинеколог, то едва ли ще се ограничи само с целувките.

Още: Евгени от "Ергенът" ще бъде водещ на ново предаване?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес