Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Търпяхме доста критики: DARA с неочаквани разкрития за Dancing Stars (СНИМКИ)

20 май 2024, 16:55 часа
Реклама

Певицата DARA и нейният партньор на сцената на Dancing Stars Джими определено спечелиха сърцата на зрителите. Публиката ги определяше за фаворити и често бяха на върха на класацията, но на финала завършиха на второ място, след като д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха танцовата надпревара. Много хора смятаха, че именно Дара и Джими ще бъдат победителите, но последният епизод (14 май) предизвика вълна от негативни коментари в социалните мрежи от страна на феновете на предаването.

Още: Участници в Dancing Stars се обясниха в любов (СНИМКИ)

Коментар на Дара и Джими

След участието си в Dancing Stars Дара и Джими коментираха преживяното в интервю за bTV. "Най-хубавото нещо, което ние успяхме да спечелим като екип, това са сърцата на цяла България, за което сме безкрайно щастливи, защото тях не можеш да ги излъжеш – нито сърцето, нито очите на хората", каза певицата в предаването "Преди обед".

Снимка: Dancing Stars Bulgaria/Facebook

Още: Дива и нежна: Певицата DARA е неузнаваема в клипа към новата си песен (ВИДЕО)

Завършила на второ място, двойката не пожела да коментира зрителския вот. "Няма да го коментирам… Но ако искаш ти да кажеш нещо за зрителския вот…", каза Дара, обръщайки се към партньора си в танците Джими, който добави: "Нека да го кажем така. Всеки един заслужаваше да спечели и да бъде на финал. Всички сме положили неимоверни усилия в това предаване, тъй като това са тренировки 7 дни в седмицата без почивка. Ние сме в залата от сутринта до вечерта".

Още: Финалистките в Dancing Stars признаха за най-тежките моменти в предаването

Певицата призна, че въпреки хвалбите за перфектното представяне на сцената на Dancing Stars двамата с Джими са имали тежки моменти, свързани с критики. "Ние цял сезон търпяхме доста критики и макар, че в едно интервю ни казаха, че сме били най-хвалени в предаването от журито, ние имаме различна гледна точка… Доста мачкане изстрадахме с Джими. Той всяка сряда трябваше да събира парченцата от мен и да ги подрежда наново, да ми избърше сълзите, за да може да ме накара да продължа напред" – сподели Дара и обясни, че критиките са били винаги за "незначителни малки неща". "Поне публиката може би е усетила, че някой път сме били порязани откъм оценки и откъм думи за нещо, което няма чак толкова голямо значение", надява се Дара.

Снимка: bTV

Още: DARA изуми всички с преобразяването си: Вижте как изглежда без капка грим (ВИДЕО)

Певицата каза, че е благодарна за мнението на журито и искреността. "Тези комплименти не съм ги просила и знам, че са заради здравия труд, който сме положили с Джими", категорична е Дара.

Още: Момиче от "Ергенът" е като близначка на DARA (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес