Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Таен чат: Разкриха ли сценария на "Ергенът"?

29 май 2024, 13:10 часа
Реклама

Риалити форматът "Ергенът" е едно от предаванията, които не спират да вълнуват зрителите дори и след последния епизод за сезона. Безпрецедентния финал тази година изненада не само двете финалистки Надежда и Магдалена, но и зрителите. В онлайн пространството непрекъснато се обсъжда решението на Алек Младенов и поведението му след финалния избор.

Още: Алек от "Ергенът": Чист съм пред съвестта си. Нямаше друг финал в главата ми

Въпросите около идеята, че шоуто има предварителен сценарий, са много. Постоянно се появяват и нови. В мрежата се обсъжда, че има таен чат, който издава версията за това, че "Ергенът" не е нагласен формат.

Таен разговор

Наскоро наблюдателни зрители разпространиха видео, според което, се смята, че Алек е инструктиран чрез скрита слушалка какво да прави. Различни медии започнаха да разпространяват информация за таен чат между продуцента на предаването и негов близък. Според слуховете финалното решение на Алек не е по предварителен сценарий, а екипът на предаването не е очаквал, че няма да избере никоя от дамите.

Снимки: Ергенът/Facebook, колаж: Actualno.com

Още: Маги от "Ергенът" с разтърсващи признания за майката на Алек

Твърди се, че Алек е споделял мнението си и е клонял повече към това да избере Надежда. Според въпросния чат между продуцента и негов близък бизнесменът дори не е имал намерение да запише видео за сбогуване, но от екипа го убеждават, че е редно поне да даде на двете жени обяснение.

Действително никой до момента не е виждал този чат и няма официални доказателства какво се е случило между Младенов и екипа на продукцията.

Още: Виктор Стоянов изрази мнението си за "Ергенът" 3 (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес