Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Софи Маринова снима новата снаха в последния си клип с Лоренцо (ВИДЕО)

07 юни 2024, 11:47 часа
Реклама

Лоренцо не успя да постигне музикалните успехи на гласовитата си майка, но за сметка на това личния му живот е не по-малко атрактивен от този на Софи Маринова.

Вижте още: Последните ще станат първи: Ето как изглежда новата "Мис България" (СНИМКA)

По всичко личи, че ромския славей е мечтаната свекърва и не просто е приела новата си снаха, ами дори я снима в клипа към последната си песен, която се казва "Пак останам".

Лоренцо и любимата му Кати влизат в ролята на влюбени, на които отношенията преминават през разочарования, скандали и раздяла, но накрая отново се събират.

"Софи реши да си снима децата, а не други хора. Всеки изживява такава любов, бил е изоставен, захвърлен. Клипът е създаден като спомен. Песента "Пак оставам" Софи я записа много бързо, стана за по-малко от ден", разкри пред "Телеграф" пиарът на Софи Маринова - Тодореско Неделчев и допълва:

"Няма идеална любов, не може да не се скараш. Човек се учи от любовта и от всичко, което идва, то те изгражда. Срещаш се с нови хора и те те изграждат като характер. Така е и в любовта. Ако не преминеш през нея, няма как да разбереш какво е", сподели още той.

Вижте още: Топ репортерката на Гала от "На кафе" хваната да шофира пияна

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес