Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Собственичката на "Мис България" за Елизабет Кравец: Не е достатъчно само да си красива

06 юни 2024, 10:43 часа

Отнемането на титлата "Мис България" на Елизабет Кравец стана повод за вълна от различни реакции в публичното пространство. Напрежението продължава да расте и докато едни защитават Кравец, съвесем в друга насока е мнението на Ирина Папазова, която е собсвтенк на елитния конкурс. С поста си в своя Facebook профил тя предизвика бурна дискусия в социалните мрежи.

Още: Ответен удар: Елизабет Кравец ще обжалва отнемането на титлата "Мис България"

Коментарът на Ирина Папазова

Преди дни Елизабет сподели пост в Instagram, в който пише, че според нея "зад това действие може да стоят финансови проблеми, наранено его или скрити договорки с партньори на събитието".

Още: Моделът Антония Петрова показа невиждани СНИМКИ като абитуриентка

От своя страна Папазова също коментира случилото се, като подчерта смисъла на израза "тежка корона". "За този конкурс са дадени много време, сили, средства , пот и кръв и повярвайте ми след това няма как да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си иска, никакъв шанс! За това да, внимавайте, когато се явявате! Неслучайно първото нещо, което ви питат, е дали короната е тежка!" - пише в социалните мрежи Папазова. Тя обяснява, че има много красиви момичета, но "не е достатъчно само красота да си Мис България". Тя споделя още, че титлата е една голяма отговорност.

Снимка: Irina Papazova/Facebook, screenshot

Още: Помните ли Мис България 2012 г.? Вижте какво ѝ се случи (СНИМКИ)

Валерия Георгиева от "Ергенът"

Валерия от втори сезон на риалити формата "Ергенът" също изрази мнението си за Кравец и случилото се, като коментира поста на Папазова. Според нея част от избраните миски не са подходящи за титлата и не са пример за подражание, но за Елизабет тя казва, че изглежда "натурално красива".

Снимка: Irina Papazova/Facebook, screenshot

Още: Валерия от "Ергенът" 2 с неочаквана изненада за рождения си ден, но не от Евгени (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес