Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След рап битката и стрелбата: Дрейк продава дома си (СНИМКИ)

13 май 2024, 10:18 часа

Рапърът Дрейк отново влезе в заглавията, но този път не с нов хит, а с факта, че е пуснал за продажба имението си в Бевърли Хилс, което струва 88 милиона долара.

Решението му да продаде впечатляващия си дом идва на фона на рап битката му с Кендрик Ламар, която бе последвана от стрелба, ранила единия от охранителите му и опит за влизането с взлом на следващия ден. Въпреки че официално Дрейк не е обяснил защо продава имението в Бевърли Хилс, феновете му и музикалните специалисти се чудят дали това е негово стратегическо решение, или е просто съвпадение в неподходящ момент.

Още: Здравословни проблеми слагат на пауза кариерата на рапъра Дрейк

Снимка: Getty Images

Какво представлява имението

През 2022 г. Дрейк купува имота от Роби Уилямс за 75 милиона долара. Освен че е огромно като площ, от имението се открива спираща дъха гледка едновременно към града, към хълмовете и към океана. Имотът се състои от две къщи - основна резиденция с 10 спални и 22 бани. Гаражът побира 11 автомобила, а за релакс на открито има огромен двор, басейн и тенис корт. В имението има още изба, фитнес, библиотека, асансьор и киносалон.

Разбира се, за непикосновеността на собственика е помислено сериозно и входът е изграден от огромна желязна порта и бяла стена. чрез които се спира всякаква видимост от преминаващи покрай имота.

Още: Еминем разкри с кой рапър иска да запише нов албум

Скорошните инциденти в дома на Дрейк

Снимка: Getty Images

Въпреки че от самия рапър все още не се е чул коментар относно словесния му двубой с Кендрик Ламар, за всички е ясно, че враждата помежду им сериозно се засилва, особено след скорошните инциденти пред имението, което вече се продава.

Още: Мъж е тежко ранен след престрелка пред дома на рапъра Дрейк

Припомняме, че единият от охранителите бе ранен след престрелка, а на следващия ден бе регистриран опит за влизане с взлом в имота. И макар засега официално рап битката между двамата изпълнители и криминалните случки в последните дни да не са свързани, мнозина смятат, че войната между Дрейк и Кендрик Ламар тепърва започва, пише Marca.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес