Слаш: Обичам филми, които ти човъркат в главата

22881
Слаш: Обичам филми, които ти човъркат в главата

48-годишната легенда на рок групата Guns N‘ Roses (Гънс Ен Роузис) обожава филми на ужасите и в момента даже продуцира един.

Той бил изключително развълнуван от идеята да участва в създаването на филм от любимия си жанр. Идеята за новото му предизвикателство му дал негов колега.

Слаш е най-добър китарист, Тони Айоми – рок титан на 2012 г.

Слаш, чийто концерт очакваме след две седмици (4 февруари), бе обявен за най-добрия китарист за 2012 г. в онлайн допитване на музикално...

Според Слаш тайната за един добър филм на ужасите е сценарият. Поради огромните количества продукции, които Холивуд бълва ежегодно в този жанр, то почти всички идеи са реализирани, но не всички филми са успешни. След сценария идват режисьорът и актьорите.

Още от малък Слаш си падал по всички ленти, в които има нещо всяващо страх. Сред култовите, според него, класики са заглавия като „Франкенщайн“, „Вълк“ и „Гърбушкото от Нотр Дам“.  

Иначе може да се каже, че и в професионален план се е „вкарал“ в истински филм на ужасите, когато с култовите Guns N‘ Roses изнасят концерт в Далас през 1989 година. Според него всичко, което тогава е можело да се обърка се е объркало. Той споделя също, че злополучното им представяне се е подплатило и от липсата им на опит за справяне в подобни ситуации. От думите му личи, че шоуто се е превърнало в бедствие пред 65 000 зрители на Cowboys Stadium. Неговите думи са: „Ние се предадохме на сцената и това ми изплува в съзнанието цял живот“.

Иначе продуцираното от него заглавие „Nothing Left To Fear“(Нама от какво да се страхуваш) вече е достъпно на цифрови носители  и на VOD ( Video On Demand), пише Mirror.

Слаш с видео обръщение към родните фенове

Легендарният китарист ще забие за пръв път пред родна публика на 4 февруари. По този повод той пусна видео обръщение на български към р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com