Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще я познаете ли? Певицата Дара Екимова показа стари семейни СНИМКИ от детството си

04 октомври 2024, 14:12 часа

През юни певицата Дара Екимова отпразнува своя 22-ри рожден ден, а по повод празника нейната майка Ива Екимова поздрави дъщеря си, като в социалните мрежи сподели мил спомен от детството на момичето. Наскоро самата изпълнителка откри стара лента от 2007 г. със семейни снимки от детството си, които показа на своите последователи в Instagram.

Още: Виктория Георгиева открива себе си в новата си песен "In Between" (ВИДЕО)

Прекрасни семейни спомени

На първата снимка Дара е с майка си, а на втората я виждаме заедно с баща ѝ Димитър, който е починал през 2008 г. при катастрофа.

Ето какво сподели за откритите снимки певицата: "Преди няколко дни представих предпремиерно дебютния ми албум "Тази стая" пред най-милите и специални фенове. На 09.09 снимахме видеото на "Всичко ти давам" и бях занесла лентов фотоапарат, който мислех, че съм си взела от олх миналата година. Взимала съм си и лента доста пъти от един магазин в центъра. Както и да е. Отидох да проявя лентата на въпросния фотоапарат миналата седмица и вечерта на 27.09 видях, че имам имейл с линк към снимките. След промото на албума отворих имейла, свалих ги и установих с умиление, че този фотоапарат принадлежи на родителите ми, а лентата е от 2007г."

Още: Кой и защо заплашва певицата Дара Екимова?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес