Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

27 април 2024, 09:00 часа

Шакира издаде дванадесетия си албум "Las Mujeres Ya No Lloran", а много от песните са посветени на раздялата ѝ с испанския футболист Жерар Пике.

Новият ѝ албум, чието заглавие се превежда като "Жените вече не плачат", е катарзисен за 47-годишната певица, макар че тя изглежда щастлива с новата си любов - актьора Люсиен Лавискон, с когото се запозна на снимачната площадка на клипа към песента й "Puntería" с участието на Карди Би.

За албума и раздялата

Снимка: Getty Images

Явно певицата се е примирила с раздялата си с Пике, като каза на Джими Фалън в "Tonight Show", че той я е "дърпал" надолу и сега се чувства "свободна". По темата: Шакира призна: Връзката с Жерар Пике замрази кариерата ми

Наскоро тя разкри още повече за раздялата за "Marie Claire". "Няма да ви лъжа, беше трудно", казва тя пред изданието за раздялата с партньора си и баща на двамата ѝ сина на 11 и 9 години. "Всяка от 16-те песни описва момент, в който съм се справяла с интензивни емоции или съм ги развивала. Бях в режим на бягство или борба."

Шакира казва, че мисията ѝ с дванадесетия ѝ албум е била да "даде възможност на другите да намерят собствената си сила" чрез музиката, след като е намерила своята собствена. "Винаги съм си мислела, че съм слаб и крехък човек; че няма да оцелея в определени ситуации", пояснява тя, цитирана от БГНЕС.

Още: Шакира съсипа "Барби": Този филм кастрира мъжете

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес