Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Розова къща на Барби в Малибу отвори врати. Ето кои са първите ѝ звездни гости (ВИДЕО+СНИМКИ)

03 юли 2023, 09:29 часа

Розова къща на Барби в реални размери се появи в Малибу и може да бъде наета от всеки, който пожелае. Сградата е на три етажа и е точно копие на дома на прочутата кукла в едноименния филм, който съвсем скоро ще се появи по кината.

В имота има огромен басейн и розова пързалка, а стаите, разбира се, са решени в тематичната розова гама. И докато мнозина се чудеха кой живее в това имение, стана ясно, че то може да бъде наемано, а самият Кен е домакин и връчва ключовете.

Според информациите в тази къща може да се отседне напълно безплатно, а вече са ясни и първите звездни наематели на имота. Става дума за семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън. Няколко дни след като стана ясно, че Леджънд и Тейгън са се сдобили с четвърто дете, голямото семейство, заедно с детегледачките, са отседнали в къщата на Барби.

От снимките, които Криси Тейгън сподели в своя Instagram профил, ясно се вижда, че обстановката е идеално "захаросана", блестяща и с всички необходими елементи за всяка уважаваща себе си кукла Барби. В една от стаите дори има играчка кон в почти реални размери.

Според медиите звездното семейство е отседнало само за една нощувка, така че вероятно имотът вече е свободен и е готов за следващите си наематели.

Снимка: chrissy teigen/Instagram

ОЩЕ: Създадоха първата кукла Барби със Синдром на Даун

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес