Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родена за сцена: Вижте първото телевизионно участие на DARA (ВИДЕО)

31 май 2024, 12:30 часа
Реклама

Дарина Йотова, известна като DARA, е една от най-популярните поп и R&B изпълнители. Въпреки че остана на второ място в тазгодишния сезон а Dancing Stars, тя показа, че освен талант като певица е изключително добра и в танците. До момента е участвала в няколко телевизионни формата, сред които "Като две капки вода" и "Гласът на България" като треньор. Популярна стана след участието си в музикалното шоу X Factor, където стигна до финала и завърши на трето място.

Още: Търпяхме доста критики: DARA с неочаквани разкрития за Dancing Stars (СНИМКИ)

От кастинга на X Factor до любима звезда на публиката

DARA несъмнено е едно най-разпознаваемите лица на българската музикална сцена. Нейната кариера започва от 2015 г., когато се явява на кастинг за X Factor и още тогава сякаш тя знае, че ще бъде звезда. "Дойдох в X Factor, за да покажа нещо ново, свежо и прекрасно" - заяви тогава  певицата. Тя стъпва на сцената, като изглежда наистина подготвена и уверена в себе си. След изпълнението си публиката е на крака.

Още: Дива и нежна: Певицата DARA е неузнаваема в клипа към новата си песен (ВИДЕО)

"Искам да чуя мъничка част от твоята любима народна песен" – с тази молба Саня Армутлиева се обръща към младото момиче. След това журито определено остава впечатлено и всички споделят, че я виждат не само на финал, но и много по-далече, а Криско директно заявява, че иска Дарина в отбора си.

Така младото момиче доказва, че е родена за сцена и днес вече е звездата DARA.

Още: Празник на любовта: DARA обяви, че е казала "ДА" (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес