Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рапърът Ъшър ще е голямата звезда на Супербоул 2024 (ВИДЕО)

24 септември 2023, 21:47 часа

Рапърът Ъшър ще бъде главната звезда на шоуто в полувремето на Супербоул 2024. 44-годишният изпълнител ще излезе на звездната сцена на 11 февруари догодина, съобщава People.

Новината бе съобщена посредством специално видео, в което Ъшър получава обаждане от Ким Кардашиян, която му съобщава голямата новина. Първоначално той не вярва на Ким, но тя го убеждава, че не се шегува и наистина той ще е голямата звезда. Това ще бъде второ изпълнение на Ъшър на Супербоул след появата му през 2011 г., когато пя заедно с Black Eyed Peas.

Какво казаха Ъшър и продуцентът на шоуто Джей Зи

Още: На Супербоул показаха антиреклама на Tesla (ВИДЕО)

В официално изявление от рапъра се казва следното: "За мен е огромна чест най-после да запиша в кариерата си изпълнение на Супербоул. Нямам търпение да покажа на света шоу, каквото досега не е виждано никъде. Благодаря на феновете и на всички, които спомогнаха това да се случи. И да - ще се видим много скоро!".

Ъшър и Джей Зи през 2004 г., снимка: Getty Images

Продуцент на шоуто за пета поредна година е Джей Зи, който също излезе с официално изявление: "Ъшър е изумителен артист и шоумен. Още от дебюта си на 15-годишна възраст той върви по своя уникален път. За да пее така страхотно и да танцува по този зашеметяващ начин, той просто влага цялата си душа. Невероятната му кариера го доведе до една от най-грандиозните сцени в света. Нямам търпение да видя неговата магия."

Тази година Риана пя на Супербоул и използва сцената, за да разкрие, че е бременна с второто си дете.

Още: Разводи по холивудски

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес