Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ралица Паскалева разкри нечувана тайна за "Игри на волята": Бяхме като булка и младоженец (ВИДЕО)

19 август 2024, 14:16 часа

През септември в телевизионния ефир започва шестият сезон на "Игри на волята". Този път участниците ще се потопят в дълбоките води на дивия Север. Те ще се състезават на чисто нови арени и ще живеят в жестоки условия като никога досега. Как обаче се справят водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев по време на снимките? Това стана ясно от видео в социалните мрежи.

Още: Ралица Паскалева вече е неузнаваема в "Игри на волята" (СНИМКА)

Какво разкриха Ралица и Димо

"Първият сантиметър от завесата повдигат репортерът нa NOVA Иван Кънчев и операторът Росен Илиев" - пишат от Instagram страницата на риалити формата. В интервюто водещите на ектремното шоу отговарят на различни въпроси, свързани както с личния им живот, така и с работата им като водещи. За Ралица Димо признава, че тя е по-добрият водещ. "Защото е дама. Защото е по-красивата част от нашето дуо". От своя страна актрисата определя себе си и колегата си като "събирателен образ", "така че Димо и Ралица са едно".

За възможността да стане част от екипа на "Игри на волята" Ралица разкри, че е мечтала да бъде водеща. "Чаках от доста време предложение да водя предаване и това беше сбъдната мечта за мен".

Още: Разделени ли са Фейгин и Георги от "Игри на волята"?

Гафове по време на снимките

"Не е важно колко пъти бъркаш, а как излизаш от ситуацията и дали можеш да продължиш." - убеден е Димо. За неловките ситуации по време на снимките разказа и Ралица. "Наскоро ни се случи да водим един анонс от понтона. Аз имам морска болест и ми става изключително лошо. И трябваше да минем по една супер тънка пътечка в морето. Участниците вървят по осем. Аз вървя, крепейки се на Димо. Бяхме като булка и младоженец гушнати, защото ако той ме беше пуснал, щях да падна зад борда. И така щеше да се получи доста интересно. Със сигурност беше много неловко", сподели с усмивка Ралица.

Още: Любима участничка в "Игри на волята" плува с акули (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес