Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Популярна влогърка ще става майка. Вижте коя е тя (СНИМКИ)

24 юли 2024, 10:50 часа

Какво е да си инфлуенсър? Голяма част от времето си ти отдаваш на своите последователи, с които споделяш дори моментите от личния си живот. Една от най-популярните инфлуенсърки в България - влогърката Валери Йорданова, разкри, че очаква първото си дете.

Още: Актьорът Галин Найденов ще става баща (ВИДЕО)

В Instagram профила си тя сподели, че е бременна, като публикува няколко снимки с дългогодишния си приятел Мартин. "НОВА ГЛАВА: БЕБЕ. Не мога да повярвам, че най-накрая споделяме с вас, че ще ставаме родители! Мечтаем за това отдавна и сме толкова благодарни, че отключваме тази нова глава в нашия живот!" - написа Валери към поста си. На кадрите влогърката показа и няколко  ехографски снимки от бременността.

Още: Актьорът Антоан Петров стана баща (СНИМКИ)

Повече за влогърката Валери

Валери Йорданова е една от най-популярните инфлуенсърки и успешно развива своя YouTube канал, където споделя съдържание на тема мода, гримиране и екзотичните пътешествия. От години влогърката създава интересни и разнообразни видеа за социалните мрежи, а нейният приятел Мартин ѝ помага в работата като инфлуенсър.

Чрез своето съдържание онлайн тя разказва за най-различни държави, споделя особеностите на ежедневието си и пътуванията, дава интересни съвети и показва различни техники, свързани с гримирането и модните тенденции. Instagram профилът ѝ определено е изключително колоритен и с разнообразно съдържание.

Още: "Чакахме го толкова дълго": Искра Донова за майчинството и движението като начин на живот (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес