Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Папи Ханс с откровено признание: "Не ми пука". Вижте за какво (ВИДЕО)

21 юни 2024, 13:01 часа
Реклама

През май Папи Ханс, който показа танцовите си умения в Dancing Stars, пусна нова песен - кънтри парче за битката между доброто и злото, а преди седмица (на 13 юни) представи третата песен от своя албум "Цветовете на тъгата" - "Не ми пука". В предаването "Преди обед" по bTV, Константин Трендафилов, както е истинското му име, сподели за емоциите си и създаването на новия сингъл. 

Още: Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

"Не ми пука" 

"Много е странно. Пишеш тъжна песен в тъжно време. Но минават месеци. И излиза, когато си изпълнен с щастие. И вече не те натъжава. Просто те кара да видиш, че тъгата е много близко до щастието. Че всички емоции са едно. Обратното на липса на емоция. С годините се научих да прегръщам тъгата и да се страхувам само от апатията" – откровено каза Папи Ханс, който е автор на текста и музиката, а също режисьор на видеото към песента.

Още: Мила Роберт се "дава на любовта" с "Нови очи" (ВИДЕО)

Парчето е като откровена изповед на изпълнителя със заглавие, което подчертава емоциите и чувствата на певеца. Папи Ханс не крие, че в последните си музикални проекти има усещане за тъга заради минал период в живота му.

Въпреки тъжните спомени от миналото певецът призна, че днес се чувства по-щастлив от всякога. "Знам, че вадя албум на име "Цветовете на тъгата", но тези песни са писани преди месеци. Към днешния момент мога само да кажа, че по-щастлив май не съм бил.", написа Папи Ханс към една от последните си снимки в своя Facebook профил. 

Пуснах нова песен. Пях във Варна и Бургас гръб до гръб, пред невероятни хора. А днес играя плажен тенис и го карам...

Posted by Papi Hans on Sunday, June 16, 2024

По музиката и аранжимента Папи работи заедно с Витали Езекиев. 

Още: Много цветове и латино ритми в новия клип на Михаела Филева (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес