Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Огромен гаф! Издадоха финала в "Ергенът": Изтече клип с признанията на Магдалена (ВИДЕО)

16 май 2024, 12:07 часа

Финалът на "Ергенът", който е днес, 16 май, предполагаше изключителен интерес и интрига коя от Маги или Надежда ще избере Алек и дали изобщо ще избере някоя. Е, оказва се, че гаф на bTV разкрива всичко, което се случва в последния епизод на предаването.

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

Клипът

В платформата btvplus бе качен клип от гостуване на Магдалена при водещия Наум Шопов, в което тя обяснява как се е почувствала, когато Алек изобщо не се е появил при двете финалистки. Тя разказва за разочарованието и за това, че все пак няма да го упреква за избора му.

Още: Развръзката в "Ергенът": Алек среща дамите с майка си, за да вземе най-важното решение

Е, въпреки че от медията бързо свалиха въпросния клип, той вече се разпространява в онлайн пространството и реално обезсмисля излъчването на днешния последен епизод. Гледайте клипа и чуйте сами признанието на Магдалена - Александър Младенов изобщо не се появява на финала и не избира нито една от претендентките за неговото сърце.

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

@vipgossips #fyp #foryou #foryoupage #viral #магдалена #magdalena #magi #ergenat #ergenyt #ергенът #2024 #ергенът3 #spoiler #winner #койпечелиергенът ♬ original sound - Vip Gossips 🦂

Още: Раздели ли се Елена от "Ергенът" с голямата любов? (СНИМКA)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес