Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма следа: Къде изчезна Алек от "Ергенът"?

20 юни 2024, 11:46 часа
Реклама

След като Алек Младнов от романтичното шоу "Ергенът" се сбогува с двете финалистки чрез видео и не избра нито една от тях за своя спътница в живота, бизнесменът беше подложен на много негативни коментари и подигравки, свързани с поведението и решението му на финала на предаването.

Още: Валерия от "Ергенът" се подиграва с Алек (ВИДЕО)

Вероятно за постъпката му ще се говори дълго време. След финала и последните интервюта, в които той сподели, че не се притеснява и чувства, че съвестта му е чиста, Алек почти не е имал изяви в публичното пространство. 

Още: Маги от "Ергенът" с разтърсващи признания за майката на Алек

Снимка: Ергенът/Facebook

Къде е Алек?

Според информация в различни източници Алек Младенов отказвал интервюта и участие в платени изяви. Твърди се още, че никой от продукцията не може да се свърже с него, защото не си вдига телефона и не отговаря на съобщения. Това обаче нямам как да знаем със сигурност. Според информацията, която се разпространява онлайн, Младенов не приемал никакви предложения за публична изява. Напоследък самият той дори не е особено активен и в профилите си в социалните мрежи, като не споделя нито снимки, нито информация къде е и какво прави. След многобройните коментари по отношение на финала на предаването е възможно самият Алек да не желае да бъде в центъра на вниманието. 

Още: Модел и баскетболист ли е новото лице в "Ергенът" 4? (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес