Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма да повярвате как е изглеждала Христиана от “Ергенът” преди години (СНИМКА)

29 февруари 2024, 11:35 часа

По традиция във всеки сезон на “Ергенът” още с пилотните епизоди "блесва" една звезда, която бързо се превръща в интернет сензация и точно толкова скорострелно залязва след 1-2 месеца. Тази година това е Христиана Манова. 

Настроенията към нея са по-негативни в сравнение с предходните години и това се дължи на професията ѝ. Много потребители се чудят дали не е редно МОН да се самосезира и да отстрани от длъжност русата дива, която се препитава като училищен психолог.

Кюстендилската Мадона, както се самоопределя Христиана, успя да влезе под светлината на прожекторите с няколко бисера още в първите епизоди на предаването. Дори певицата Десислава се възползва от тях, правейки забавен скеч със сина си Майки.

Вижте още: Филип Аврамов се подигра жестоко с момичетата в „Ергенът“ (ВИДЕО)

Как е изглеждала преди?

Предизвикателната блондинка обаче не винаги е изглеждала толкова запомнящо се. По снимката, споделена в Instagram, става ясно, че тя е страдала от наднормено тегло. Христиана обещава съвсем скоро да сподели как е изваяла пищната си снага. Това, което прави впечатление, е, че е била доста симпатична без корекциите по лицето си.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес