Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ново начало: Светлана Гущерова изтри Християн (СНИМКА)

16 юли 2024, 14:49 часа

Животът на Светлана Гущерова е често коментиран от различни източници. Напоследък непрекъсното се обсъжда дали тя наистина се е разделила със съпруга си Християн Гущеров. Говори се още, че дори плеймейтката има нов мъж в живота си. В публичното пространство се коментираше, че Светлана е обявила в социалните мрежи за раздялата, а по-късно е изтрила написаното и към момента няма как да знаем със сигурност.

Още: Светлана Гущерова притеснена за психичното състояние на дъщеря си

Каква е истината

В социалните мрежи двамата вече не се следват. В Instagram профила на Светлана не откриваме общи снимки с Християн, като тя е оставила само една от миналата година, на която му честити рождения ден. На стори в акаунта си тя намекна, че за нея започва нов период. "Едно ново начало. Изяж тортата, купи скъпите обувки, блокирай онези хора, започни начисто! Повярвай в себе си! Големите промени започват с малки крачки", е цитатът, който тя сподели в Instagram.

Снимка: Svetlana Gushterova/Instagram, screenshot

В мрежата се носи информация, че дамата е подала документи за развод, но това не е официално потвърдено. Има ли тайнствен нов мъж живота на Светлана и кой е той, ако е така, засега не става ясно.

Още: Появи се ВИДЕО на инцидента между Кирил Терзиев и Светлана Гущерова: Кой от двамата казва истината?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес