Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новата забавна игра "Кажи честно" започва на 7 ноември в ефира на bTV

24 октомври 2024, 12:52 часа

На 7 ноември, точно в 22:00 часа, по bTV стартира новото предаване "Кажи честно", в което смехът, сълзите и хитрините се срещат на една сцена. Водещи на това телевизионно приключение са актрисите Рая Пеева и нейната майка – Красимира Демирова, които не само ще преведат зрителите по най-забавния начин през шоуто, но и ще ги накарат да се зачудят дали и те не крият някоя тайна!

Още: Неочаквано фаворит за победа в "Островът на 100-те гривни" напусна предаването (ВИДЕО)

Звездите ще отгатват истината

В най-новата забавна игра на bTV усмихнатата Рая Пеева ще бъде в ролята на балансьор и точно, както и в живота на артистичните майка и дъщеря, ще се опитва да удържа Красимира от всякакви провокации и комични ситуации, с които меко казано ще раздвижва атмосферата и настроението в студиото. Във всеки епизод на играта своите умения като „детективи“ ще проверяват звездните Наум и Теа, Евгени Генчев, Сашо Кадиев и Ивелина Чоева, Ваня Щерева, Глория Петкова, Кали, Златка Райкова, Наталия Кобилкина, Филип Буков и Христо Пъдев, Сашо Дойнов, Дънди и много други, които ще трябва да отгатнат истината, скрита зад невероятните истории на групите от по трима участници, стоящи срещу тях.

Снимка: bTV

Историите, които зрителите ще чуят, ще са също толкова неочаквани и интересни, колкото и самите участници! Някои от тях ще разсмиват до сълзи, други ще разчувстват и дори ще разтърсят зрителите емоционално. А дали след множество препятствия и „капани“ звездното жури ще успее да разкрие истинския човек, на когото принадлежи съответната история в епизодите или пък участниците ще надхитрят своите опоненти - звезди, зрителите ще могат да проследят и да се забавляват от сърце от 7 ноември, два пъти седмично, от 22.00 часа в ефира на bTV.

Още: Дръзките в "Игри на волята" отиват на поредни номинации заради липса на комуникация

 

 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес