Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никол Шерцингер отдаде почит на покойния Лиъм Пейн

25 октомври 2024, 17:52 часа

Никол Шерцингер отдава почит на Лиъм Пейн след смъртта му на 31-годишна възраст. 46-годишната певица написа емоционален текст в Instagram в памет на Пейн, който почина на 16 октомври, след като падна от балкон в хотел CasaSur Palermo в Буенос Айрес, Аржентина. Според ABC източници са потвърдили, че частичната аутопсия е установила, че звездата "е имала множество вещества в организма си".

Още: Коктейл от наркотици в кръвта на Лиъм Пейн: Подробности от аутопсията

Заедно със Саймън Кауъл Шерцингер има заслуга за създаването на момчешката група One Direction на Пейн в сезона на X Factor през 2010 г.

Шерцингер с послание към Пейн

"Скъпи Лиъм, завинаги ще ценя и ще помня времето, което споделихме заедно, от преди петнадесет години, когато се роди One Direction, до преди няколко седмици", написа Шерцингер под 2 снимки на нея, Пейн и 43-годишната Кели Роуланд.

"Беше такава благословия да работя с теб. Споделяхме една и съща любов и страст към музиката и завинаги ще запомня смислените и радостни разговори, които имахме. Много ми е трудно да осъзная факта, че вече не си тук, но съм благодарна, че познавах твоето добро сърце, мила душа и характер. Ти донесе толкова много радост, светлина и смях в живота на тези, които наистина те познаваха. Ще ми липсваш, приятелю, и ще те нося в сърцето си. Мислите и молитвите ми са със семейството ти", продължи бившата звезда от The Pussycat Dolls.

През август беше обявено, че Шерцингер, Роуланд и Пейн ще участват заедно с Ей Джей Маклийн в новия сериал на Netflix "Building the Band". Беше съобщено, че Шерцингер ще бъде ментор и съдия, а Пейн и Роуланд ще бъдат съдии.

Още: Зейн Малик отлага концерти от турнето си заради смъртта на Лиъм Пейн

Шерцингер си е писала с Пейн в деня на смъртта му

Почитта на Шерцингер идва, след като композиторът Андрю Лойд Уебър разкри в интервю за "Billboard", че Никол си е писала с Пейн в деня на смъртта му. "Предполагам, че нещо, което не е казано, а предполагам, че бих могъл да кажа, е, че, разбира се, тя е била наставник на Лиъм от One Direction", каза Уебър, който композира музиката за бродуейския мюзикъл на Шерцингер Sunset Blvd.", след чиято премиера Шерцингер получи 6-минутни овации и възхитителни отзиви.

"В сряда (16 октомври), когато той почина, тя все още му пишеше текстови съобщения през този ден, а вечерта, когато дойдоха рецензентите на SUNSET, тя току-що беше чула, че той е починал. И фактът, че изобщо е направила шоуто, е изключителен. Искам да кажа, че тя е невероятна, невероятна жена. Без съмнение тя е един от най-добрите изпълнители, с които някога съм работил", добави той, цитиран от БГНЕС.

Още: Покойният Лиъм Пейн е планирал сватба

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес