Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нещо уникално: Геро коментира новото шоу "Скрита самоличност"

03 юни 2024, 11:40 часа
Реклама

Тази вече (3 юни) новият световен телевизионен формат "Скрита самоличност" стартира в ефира на NOVA. С опита си като водещ актьорът Герасим Георгиев – Геро ще проследява шоуто, което ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо впечатление на българската публика. Геро беше специален гост в студиото на "Събуди се", къде разкри повече подробности за новото предаване.

Още: Геро разкри как е отслабнал драстично: Оперирал се е

Геро за "Скрита самоличност"

Герасим Георгиев сподели, че "този формат наистина ще е нещо уникално за България". "Идеята за излъчването му у нас отлежава от 15 години, но сега му дойде времето, и вярвам, че няма нищо случайно" – разкри актьорът и обясни, че екипът на българския вариант е заимствал повече от италианската версия. Геро призна, че е усетил предаването като свое. "Трябваше много малко време, за да вляза в ролята на негов водещ – каза актьорът за ролята си.

Снимка: Скрита самоличност/Facebook

Още: Ето коя звезда ще бъде жури в новия сезон на "Гласът на България" (СНИМКИ)

Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева. "Аз също не знам кой кой е в играта и нарочно поисках да е така, за да гадая кои са самоличностите, заедно с участника" – сподели още водещият и уточни, че няма да е лесно, но ще бъде много интересно.

Още: Популярна красавица ще води "Островът на 100-те гривни" с Александър Сано. Вижте коя (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес