Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не мога повече: Евгени от "Ергенът" изненада всички с признанието си (ВИДЕО)

25 юли 2024, 11:17 часа

Пианистът Евгени Генчев, който участва във втория сезон на романтичното предаване "Ергенът", привлече вниманието с последното си видео в Instagram. Той разкри, че има проблеми, свързани със здравето, и подробно обясни за какво става въпрос.

Още: За първи път: "Ергенът" обяви кастинг за ергени (ВИДЕО)

Какво се случва с пианиста?

Оказва се, че за Евгени качествените тренировки за поддържане на форма са изключително тежък процес. Пианистът сподели за физически проблеми, които му пречат ефективно да тренира по нормален начин. А причината се дължи на интензивното свирене на пиано, което той практикува още от ранна детска възраст. Свиренето се е отразило неблагоприятно на физиката му, а системното седнало положение пред пианото е довело до сериозни проблеми за музиканта. "Като малък съм се погрижил да си набавя всякакви проблеми с гърба, врата и всичко останало по време на дългите дни, преливайки се в нощи, свирейки на пианото. В момента, в който загубя тонус - всички тези проблеми ми се качват на главата неминуемо", призна Евгени в социалните мрежи.

Въпреки трудностите той успява да остане дисциплиниран, като опитва да не рухне психически и физически в резултат на старите травми. "Варианти няма. Всъщност, има само една опция. Продължаваш, систематизираш, учиш се, бориш се със себе си и не преставаш да следваш хоризонта" - мотивиран е Евгени да се справи с проблемите и да бъде по-силен.

Още: Евгени от "Ергенът" 2 отпразнува рождения си ден на необичайно място (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес