Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На сватба: Момчил от "Игри на волята" вика от радост (СНИМКИ)

17 юни 2024, 11:46 часа
Реклама

На финала на ектремното шоу "Игри на волята" 5 Момчил Василев завърши на второ място след големия победител Иван Рълев, въпреки че определено се превърна във фаворит на зрителите. В миналогодишния сезон той влезе в предаването заедно с брат си Васил, който беше част от племето на "Старейшините". От кадри в Instagram стана ясно, че братът на Момчил се е оженил за приятелката си Десислава Асенова. 

Още: Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Сватбата 

Преди дни Васил и неговата половинка Десислава са сключили брак и организираха прекрасна сватба, на която са присъствали някои от участниците в "Игри на волята". Техни близки, сред които Момчил и Мастагарков, споделиха кадри на младоженците в Instagram.

Снимка: Momchil Vasilev/Instagram, screenshot

Снимка: Desislava Asenova/Instagram

Снимка: Desislava Asenova/Instagram

Любимата на Васил също публикува няколко снимки от щастливото събитие. Тя носи къса бяла рокля с флорален елемент, а на останалите кадри е облечена в елегантна дълга до земята булчинска рокля. 

Още: Кои са новите участници в "Игри на волята" 6? (СНИМКИ)

Повече за Васил и Десислава 

Двамата са заедно от няколко години. Васил е авантюрист и обича екстремни спортове и преживявания, а Десислава е професионална волейболистка. Двамата обичат да пътуват заедно и споделят снимки от общите си приключения на различни дестинации. 

Още: Честито! Юлиян от "Молец" се ожени (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес