Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На конкурс за двойници на Тимъти Шаламе се появи самият той (ВИДЕО)

28 октомври 2024, 09:23 часа

Кой е истинският Тимъти Шаламе? Дори най-убедителните двойници на холивудската звезда, събрали се в Ню Йорк за конкурс за двойници, се стъписаха, когато самият той се появи на празненството им в неделя.

Около 20 млади мъже с изваяни челюсти и отличителни коси с цвят на орех се бяха събрали заедно с огромна тълпа зрители в нюйоркския парк "Вашингтон скуеър", съобщи "Variety". След това звездата от "Призови ме с твоето име", скрит зад маска и с бейзболна шапка, се промъкна и позира за снимки с участниците.

Снимки в социалните мрежи запечатаха момента, в който Шаламе се разкри за радост на феновете. "Откъде да знаем, че това е наистина той? Може да е просто много добър двойник", пише един потребител в коментар.

Още: Тимъти Шаламе вече отглежда децата на Кайли Дженър

И полицията се намеси

Най-малко един имитатор беше отведен от полицията, която очевидно се е отзовала на събитието заради многобройната тълпа, която е била принудена да се разпръсне. На победителя беше връчен златен трофей с огромни размери и чек за 50 долара, съобщава БГНЕС.

Припомняме, че Тимъти Шаламе влезе в образа на Боб Дилън за биографичния филм "Напълно непознат", чиято премиера ще бъде прз февруари 2025 г.

Още: Двойнички на Ариана Гранде и Бионсе рекламират световен дизайнер (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес