Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Моника Валериева скочи жестоко на Израел

23 октомври 2023, 16:50 часа

Плеймейтката Моника Валериева определено знае как да провокира в социалните мрежи, но този път го направи с геополитически коментар, а не с разголени снимки. Сексапилната брюнетка, която преди 4 години съобщи, че официално е приела исляма като своя религия, а също така имаше много богато гадже арабин, очевидно взима присърце конфликта между Израел и Палестина. 

Вижте още: Красавица от "Игри на волята" с изповед за битка с тежка болест (ВИДЕО)

Моника избухна с гневен коментар в социалните мрежи, където подчерта, че наглостта на израелците достига всякакви граници, а доскоро не са имали и държава.

"Израел, дори не се бори за парче земя, те са твърдо решени да атакуват сухопътно ивицата Газа. Президентът на Израел даде изявление въпреки протестите на целия свят срещу тях и се изказа си: "Ще оцелеят или ние или те!" Те искат геноцид (за справка, не искат да съществуват палестинци, не само като държава, но и като народ)! За непознатите как се е образувала държавата Израел, Слави Клашера е направил 50 факта за Палестина, там улеснено ще разберете 100 години назад, наглостта на тази държава, които до сега не са имали и такава.", написа Моника на стори в своя Instagram.

Вижте още: Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени (СНИМКА)

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес