Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Миро призна истината за "Гласът на България" (ВИДЕО)

10 юни 2024, 13:15 часа
Реклама

Тази година в ролята на ментори в "Гласът на България" влизат Мария Илиева, DARA, Иван Лечев и Владимир Ампов – Графа. В публичното пространство се обсъждат различни версии за това защо певецът Миро няма да бъде част от журито на предаването. Той реши да внесе яснота по многобройните въпроси и разкри на всички какво се случва.

Още: "Любов като небе": Миро впечатли всички на Годишните музикални награди на БГ Радио (ВИДЕО)

Коментарът

С видео в социалните мрежи Миро обясни причината, поради която няма да бъде треньор в "Гласът на България". "Изключителният ми юридически съветник и екипът му, постигнаха договорът ми с Бтв да е екслузивно и само за отминалия 10-и юбилеен сезон на "Гласът на България". Т.е имахме бутиков договор за първата кръгла годишнина на световния формат "Гласът" в България, с което ангажиментът ми към медията приключи. – каза изпълнителят на "Губя контрол, когато".

Още: Поли Генова посвети новата си песен на децата (ВИДЕО)

Той добави още, че е получило предложение от bTV за "предоговаряне на условията за новия 11 сезон". Предложението, което Бтв ми отправи, не ме устройваше - контрапредложението ни пък не устройваше тях" – уточни Миро, който завършва поста си, като споделя, че остава с топли чувства към медията и екипа на предаването.

Още: Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес