Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мартин и Денислава от "Игри на волята" разкриха нечувана истина за Рълев

16 септември 2024, 16:26 часа

Новите племена в тазгодишното издание на "Игри на волята" вече са ясни, а със старта на новия сезон започна и официалният подкаст към предаването "След игрите". Пред водещата Ваня Запрянова от първи сезон застанаха Денислава и Мартин, които са едни от най-запомнящите се играчи от миналата година. Двамата признаха за отношенията си с финалиста Рълев след предаването и разкриха нещо, което феновете на риалити формата не знаеха.

Още: Няма да я познаете. Вижте как е изглеждала Виолета от "Игри на волята" преди 10 години (СНИМКИ)

Какво се случва между тримата

Наскоро Рълев призна, че не поддържа връзка с участниците в предаването. Елвиса и Дени също проговориха по темата. Мартин призна, че след края на шоуто е имал доста добри отношения с финалиста Иван Рълев. "Аз го приех много на сърце, но всъщност видях една негова страна, която въобще не ми хареса" - обясни Елвиса. Той подчерта, че не иска да злепостави Рълев в очите на хората. "Аз Рълев вече не го харесвам, не го крия и си го казвам" - заяви откровено Мартин, който видимо е огорчен. "Нашите отношения бяха приятелски, оттук нататък са никакви" - категоричен е той, като уточни, че намира определена постъпка на Рълев за грозна, без да издава точно за какво става въпрос.

От своя страна Денислава само мълчаливо се усмихваше на думите на Елвиса и единствено призна, че подкрепя мнението му.

Какво още обсъдиха

Двамата споделиха впечатленията си от първите епизоди на новия сезон на "Игри на волята". За Мартин тазгодишният подбор е много по-добър, но все още е на мнение, че жена не може да спечели "Игри на волята". Денислава  разкри, че е подготвяла три от участничките.

Още: Бисер Русимов след отпадането от "Игри на волята": Не успях да покажа на какво съм способен (СНИМКИ)

 

 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес