Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мария Игнатова каза цялата истина за новата ѝ близост с Димитър Рачков

16 септември 2024, 13:44 часа

Новото предаване по NOVA "Пееш или лъжеш", което започва на 22 септември, ще събере на екран Димитър Рачков и Мария Игнатова. Новината, че двамата отново ще работят в екип веднага породи спекулации, че може би любовта им ще се възроди.

След като Рачков приключи злощастната си връзка с Анита Димитрова, а Ивайло Цветков "Нойзи" бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние, се появиха слухове, че и Рачков, и Мария Игнатова не са щастливи и може би отново ще потърсят близостта помежду си.

Още: Димитър Рачков през сълзи към сина си: "Едни от най-трудните моменти!" (СНИМКИ)

Цялата истина за Игнатова и Рачков

Снимка: Maria Ignatova/Instagram

В ефира на предаването "Събуди се" Игнатова разказа цялата истина за отношенията ѝ с Димитър Рачков. "Че с Рачков ще ни вкарат във всякакви сюжети беше съвсем очаквано. Докато бяхме заедно цели 8 години не спряха да ни разделят, а сега се сетиха да ни събират.", коментира русокосата водеща. "С Димитър се познаваме толкова добре, че работейки заедно сега, никой не може да изненада другия с нищо. Това, че не сме заедно в личен план, е още един повод да упражняваме чувството си за хумор и самоирония. И го правим!", добави тя.

По този начин Мария Игнатова категорично даде да се разбере, че всякакви спекулации относно евентуална връзка между нея и Димитър Рачков са напълно безпочвени.

Още: Без Мария: Ето в чия компания е Нойзи на концерт в чужбина (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес