Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марая Кери се отказва от попечителството над децата си

11 април 2023, 14:58 часа

Марая Кери се е отказала от плана си да заведе дело срещу бившия си съпруг Ник Кенън за попечителство над близнаците им. Близки до певицата споделят, че тя е променила решението си и вече не желае да има основно попечителство над децата. Това е в противоречие с изказванията ѝ преди няколко месеца, когато попзвездата бе заплашила да подаде молба за пълно попечителство над 11-годишните Монро и Марокан. 

Припомняме, че двамата с Ник се разделиха през 2014 г., откогато всъщност е и в сила споразумението за попечителството над децата, пише Dir.

Пред RadarOnline източник споделя, че Марая не иска да е основен настойник, тъй като професионалните ѝ ангажименти не ѝ позволяват да е достатъчно време в живота им. Отношенията между Марая Кери и Ник Кенън отдавна са изострени, а специалисти се чудят как решението на певицата ще се отрази на комуникацията им занапред.

Напрежението в живота на Марая Кери идва и от страна на сегашния ѝ приятл - Брайън Танака. Източници на RadarOnline твърдят, че той бил изключително ревнив и му е омръзнало да бъде вечно втори "след Ник".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес