Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Маги Томова от "Ергенът" махна брекетите (ВИДЕО)

01 октомври 2024, 13:51 часа

Магдалена Томова, която стана популярна с участието си в ромнатичното шоу "Ергенът" 3, вече не е с брекети. Тя сподели видео в социалните мрежи и показа резултатът след денталното лечение.

Още: Култова участничка от "Ергенът" сензационно обяви, че е бременна (ВИДЕО)

Промяната

"Запомнете добре тази усмивка, защото това е последният път, когато ме виждате с брекети" – каза Маги в публикацията си. "Грижата за денталното здраве е от ключово значение за цялостното ни благополучие. Много хора изпитват притеснение при мисълта за носене на брекети, но това е отговорен избор, който води до решение на здравословен проблем и подобрява качеството на живот. Инвестицията в красива и здрава усмивка е най-добрата инвестиция, която можем да направим за себе си." - написа русата красавица към поста си в Instagram. Тя изрази мнението си, че брекетите "изграждат увереност, която остава за цял живот".

Припоняме, че Маги стигна до финала на "Ергенът" 3 заедно с Надежда Вишева, но нито една от двете не успя да спечели сърцето на Алек Младенов, а той се сбогува с тях чрез видео, без да се появи на последната среща

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес