Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Маги Халваджиян разкри две нови звездни имена в "Като две капки вода"

17 февруари 2023, 12:11 часа

След края на благотворителния мини сезон на "Като две капки вода за всяко дете", дойде време и за реалното предаване. То започва в неделя, 19.02, от 20 ч. Все още не са ясни имената на всички участници и съспенсът ще държи любителите на шоуто под напрежение до самия старт. Засега се знае, че в имитациите ще се включи Владимир Михайлов, а чрез различни жокери, подсказки и намеци от екипа се опитаха да обяснят на зрителите кои ще са всички участници тази година.

Продуцентът на предаването - Магърдич Халваджиян, гостува в студиото на сутрешното предаване на NOVA "Здравей, България" и разкри две звездни имена, които ще са част от тазгодишното шоу за имитации. Преди дни стана ясно, че Веселин Маринов ще бъде част от журито, но Халваджиян добави още едно изненадващо име: "Изненадите в журито тази година са цели две – Веселин Маринов и Асен Блатечки", разкри продуцентът. Те ще се присъединят към титулярите Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки и ще журират изпълненията на участниците в продължение на 3 месеца.

"Миналата година имахме повече актьори сред участниците и забелязахме, че те се справят изключително добре. Тази година решихме да продължим тази традиция, затова ще ви издам и едно име. В шоуто ще влезе невероятният актьор Христо Гърбов!", сподели Магърдич Халваджиян. Той разкри, че дуетът, който ще се включи в шоуто тази година, ще се състезава като един участник. Бутонът на късмета пък ще бъде персонализиран и ще му предлага само емблематични дуетни песни.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес