Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лекоатлетката Крамарска с впечатляваща победа на капитанската битка в "Игри на волята" (ВИДЕО)

16 октомври 2024, 09:57 часа

Състезателката по лека атлетика Изабел Крамарска постигна впечатляващ успех на Арената в "Игри на волята". Въпреки своята контузия в глезена тя съумя да покаже своите качества и победи капитаните на Дръзките и Силните - Гешев и Виктория. За награда Крамарска избра да донесе предимство за Жълтото племе в следващата номинационна битка.

Кой се измъкна от Блатото?

В сблъсъка на изгнаниците от Блатото Станислав, Десислава, Димитър, Борисенко и Благой дадоха всичко от себе си, за да влязат в голямата игра. Усилията на актьора Станислав бяха възнаградени, след като през цялото време заемаше лидерската позиция. Той получи шанс да избере своето ново племе и се спря на Гордите. Плувецът Благой пък завърши последен и получи два автоматични номиннационни гласа.

Снимка: Игри на волята:България/Facebook 

Още: Наталия от "Игри на волята": Имам принципи, които няма да прекрача

Снимка: Игри на волята:България/Facebook 

Нови конфликти в племето на Жълтите

Липсата на храна в Резиденцията внесе смут и доведе до нови пререкания между Жълтите. Дневната хранителна дажба получиха младата студентка Миряна и френският легионер Венци, а опитите на бизнесмена Кралев да бъде сред избраните не се увенчаха с успех. Новодошлият Станислав донесе още лоши новини за тънещите в лишения Горди и тази вечер (16 октмври) един от тях ще се запъти към Блатото.

Кое племе ще се спаси от номинации, кой ще бъде изпратен в изгнание и каква нова криза очаква племето на Гордите, ще разберем днес (16 октомври). 

Още: MMA боецът Томи Борисов ще участва в седмия сезон на "Игри на волята" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес