Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лана дел Рей залюби ловец на алигатори (СНИМКИ)

29 август 2024, 15:15 часа

Лана Дел Рей вече няколко пъти е забелязвана с нов мъж до себе си. Става дума за Джереми Дюфрен, който е известен ловец на алигатори и екскурзовод.

Според изданието "The Sun" двамата са се срещнали още през 2019 г., когато певицата се е включила в една от обиколките му с лодка в Луизиана. От този момент има и снимки, но в тях не личи особена близост между Дел Рей и Дюфрен. Затова и американските медии смятат, че двамата не са започнали да се срещат тогава, а искрите помежду им са пламнали през май 2024 г., когато певицата се връща в Луизиана, за да вземе участие на фестивала "Hangout".

На 25 август, преди концерта на Лана на фестивала в Лийдс, двамата бяха забелязани да се държат за ръце. След това отново бяха засечени по магазините и пъбовете. Смята се, че Джереми Дюфрен е с около 10 години по-голям от Лана дел Рей.

Още: Лана Дел Рей ще върне всички постъпления от последните си концерти

Кой е Джереми Дюфрен?

Джереми Дюфрен е баща на две деца и работи като екскурзовод в Arthur's Air Boat Tours. В останалото време Джереми се занимава с алигатори - лови ги, прибира ги, храни ги и се грижи за тях.

Както всеки човек, който се занимава с подобни неща, в социалните си мрежи Дюфрен качва снимки и клипове, на които показва как общува с хищниците.

Двойката беше забелязана да се държи за ръце преди концерта на Лана на фестивала в Лийдс на 25 август. След това те бяха забелязани да пазаруват в Harrods в Лондон и да вечерят в местен пъб, което породи слухове за романтична връзка.Споменава се, че 39-годишната Лана Дел Рей и Джереми Дюфрен имат възрастова разлика от около 10 години.

Още: Лана Дел Рей закъсня за концерт заради прическа - спряха ѝ тока и я изведоха принудително (ВИДЕО)

Инстаграмът на Джереми разкрива, че той има рожден си ден през март, което съвпада с неотдавнашната промяна в текста на песента, която Лана направи по време на концертно изпълнение. Феновете бързо забелязаха, че тя е променила текста на песента си "Chemtrails Over the Country Club" от "You're born in December and I'm born in June" на "You're born in March and I'm born in June".

Припомняме, че през 2023 г. Лана дел Рей се сгоди за музикалния мениджър Еван Уиникър, но явно любовните им взаимоотношения са приключили безвъзвратно.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес