Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кремираха тленните останки на Пол Уокър

14 декември 2013, 20:54 часа

Тленните останки на звездата от филмовата поредица "Бързи и яростни", 40-годишния американски актьор Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа в Калифорния, бяха кремирани, съобщи "Холивуд лайф".

След церемонията по кремацията прахът на Пол Уокър ще бъде разделена на части. Едната ще бъде погребана на гробището в Глендейл (щата Калифорния), а другата ще остане в членовете на семейството.

Междувременно сценаристите на последния филм, половината от сцените на който вече са заснети с Пол Уокър, сега решават как да изключат героя му от лентата. Ако този проблем бъде решен, снимките ще продължат през януари. В противен случай филмът ще трябва да бъде презаснет, което може да се превърне в най-големия застрахователен прецедент в Холивуд.

Звездата на филмовата поредица "Бързи и яростни" Пол Уокър загина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа.

Трагедията се разигра в градчето Санта Кларита, щата Калифорния, където Уокър бе отишъл за участие в благотворително шоу за набиране на средства за пострадалите от тайфуна във Филипините.

При катастрофата загина също приятелят и финансов консултант на Пол Уокър - Роджър Родас, който е шофирал автомобила "Порше Карера ГТ" на звездата.

Според разследващите причините за трагедията, автомобилът е каран с превишена скорост. Необходимо е обаче още време, за да бъде определено каква точно е била тя, преди поршето да се блъсне в стълб и дърво.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес