Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кралев от "Игри на волята": Най-големият ми враг са емоциите, понякога прекалявах

28 октомври 2024, 09:58 часа

Бизнесменът Симеон Кралев напусна "Игри на волята" в петък (25 октомври). Той беше отлъчен от участниците на Блатото. В студиото на "Събуди се" по NOVA направи своята равносметка на представянето си в екстремното риалити и разкри фаворитите си за победа във формата.

"Емоциите ме контролираха"

Кралев се превърна в един от най-коментираните участници в мрежата заради избухливото си поведение и вечното недоволство. По време на битките на арената той често се оплакваше, че е гладен. "Най-голямата ми трудност в Игрите след глада бяха собствените ми емоции. Не беше редно, но понякога прекалявах. Позволих емоциите да ме контролират, а те бяха най-големият ми враг. Емоцията в комбинация с глада усилва нещата по 10", обясни Кралев.

Снимка: Игри на волята:България/Facebook 

Още: Няма да повярвате как е изглеждал Симеон Кралев от "Игри на волята" като тийнейджър (СНИМКИ)

Въпреки скандалите, които се заформиха около него и другите играчи, той е категоричен е, че в живота е добър и спокоен човек, и няма с кого да се скара. "Семейството ми и хората, които ме познават, бяха разочаровани, тъй като не очакваха да си изпусна нервите и да прекаля с персоналните нападки. Но това е емоционално състояние, което може да се случи на всеки. В началото бях леко атакуван и обвивен за семейството, в което съм се родил, и за училището, което съм посещавал, а аз нямам вина за тези неща. Като защитна реакция си позволих да се държа агресивно към тези хора, а те не го заслужаваха. Грешката ми бе, че започнах да приемам нещата прекалено лично, а това е една игра", разсъждава за поведението си и за непознатата и често избухлива страна на характера, която той показа в предаването. 

Още: Изключителни емоции в Big Brother: Марио разчувства всички (ВИДЕО)

Фаворити за финал

Кралев разкри, че Микяй, Калоян и Раду са неговите фаворти за финала. "Мисля, че и тримата са добре физически подготвени и имат шансове да спечелят формата. Не казвам, че жена не може да спечели, но трябва да се коалират повече жени и да извадят повече късмет при тежка физическа битка" - коментира участниците Симеон. 

Още: Буря от емоции в "Островът на 100-те гривни": Трима отпаднаха, а любовта се пропука

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес