Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колоритен старт на "Игри на волята" 6: Вижте новите племена и участниците (СНИМКИ)

16 септември 2024, 10:00 часа

Шестият сезон на "Игри на волята" започна с множество изненади и посрещна новите племена на най-мащабния риалити формат - Храбри, Горди и Дръзки. Колоритните участници се включиха в грандиозна битка още със стъпването си в новия дом на предаването - Северното Черноморие.

Трите племена си поделиха териториите

Водещите на формата Ралица Паскалева и Димо Алексиев приветстваха новодошлите на чисто новата арена, която представи спиращи дъха препятствия и битка, изпитваща силата, бързината, ловката мисъл и храбростта на претендентите за победа. Въпреки своята огромна преднина на пъзела, Гордите бяха изпреварени от Дръзките, които си осигуриха уюта и комфорта на Резиденцията.

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Истински фурор предизвикаха Храбрите, които успяха да наваксат своето изоставане и да грабнат Стопанството, оставяйки Гордите без храна и подслон на Брега на отчаянието.

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Още: Няма да я познаете. Вижте как е изглеждала Виолета от "Игри на волята" преди 10 години (СНИМКИ)

Четвъртото племе

Многокомпонентен и изключително напрегнат двубой определи финалните 8 участници в най-мащабното риалити. Силните се превърнаха в четвъртото племе. Членовете на най-новия отбор бяха определени след оспорван и многокомпонентен сблъсък между новодошлите 16 кандидати, готови за победа.

Напрегнатата битка за последните 8 места в надпреварата раздели претендентите в два равнопоставени отбора - Оранжеви и Лилави. Играта се разви в няколко етапа, изискващи концентрация, добър баланс и точен мерник. Всеки от участниците трябваше да премине през Люлката на смъртта, планината от варели и змейката, демонстрирайки своите комплексни умения. Решаващ се оказа финалният етап, в който по-точният мерник и логическа мисъл на оранжевия отбор надделя над лилавия.

Снимка: NOVA

Радостта за новосформираното племе на Силните, което ще носи зелен цвят, се оказа краткотрайна, след като водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев информираха участниците, че ще трябва да обитават най-новата територия - Блатото. Там условията за живот и оцеляване са по-сурови дори от тези на Брега на отчаянието.

Още: Култов участник от "Игри на волята" вдигна голяма сватба (СНИМКИ+ВИДЕО)

Новите участници

Александър Борисенко

д-р Петкова

Станислав Христакиев

Мартин Кънев

Павел Николов

Светлин Митев

Георги Гешев

 

Ренета Георгиева - Рени

 

Магдалена Иванова

Димитър Добринов

Малвина Бонева

 

Симеон Кралев

 Елица Раева

Венци Цветков

Изабел Здравкова

Габриела Димитрова

 

Анита Ташева

Благой Панайотов

Добрин Добрев

 

Изабел Крамарска

 

Полина Пелипенко

 

Микяй Наим

 

Наталия Климентова

 

Иванина Тодорова

Раду Шулек

Ангел Русев

Виктория Петрова

Никола Карaолис

Миряна Иванова

Силвия Радулова

Анджела

Калоян Цветанов

Снимки: Игри на волята: България/Facebook

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес