Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Килиън Мърфи в битка за две култови роли в киното

03 август 2023, 13:30 часа

След излизането на филма "Опенхаймер" на режисьора Кристофър Нолан, Килиън Мърфи е може втората най-голямата филмова звезда в момента след Марго Роби. Неговата слава и любовта на публиката към таланта му са факт от години, но сега измеренията на известността му достигат съвсем нови нива.

С голямата слава към Килиън Мърфи идват и големите отговорности, както и големият интерес от продуцентите. А сега слуховете водят към това, че Мърфи има огромни шансове да получи ролята на Агент 007. Всички знаем, че Даниел Крейг повече няма да играе Джеймс Бонд, но още не знаем кой ще го наследи, а покрай всички имена на красиви актьори вече се спряга и това на Мърфи.

Още: Килиън Мърфи с тежко признание: Спрях да се храня за ролята си в "Опенхаймер"

Ако продуцентите решат да заложат именно на Мърфи, то той ще бъде вторият ирландец, който влиза в ролята на Агент 007. Първият бе Пиърс Броснан. Досега имената, които се спрягаха за ролята на Джеймс Бонд, бяха на Идрис Елба, който вече отрече, Том Харди, Реге Жан Пейдж, Хенри Кавил, а с най-големи шансове бе Арън Тейлър Джонсън,

Другата роля, за която Мърфи е спряган, е тази на Кен в евентуалното продължение на филма "Барби". Самият актьор е заявил в интервю, че ако му дадат да прочете сценария и проведе няколко разговора, с удоволствие би влязъл в образа на Кен. Разбира се, официално втори филм с Барби в главната роля още не е обявен, но, имайки предвид главоломния успех на "розовия" филм, следваща продукция е въпрос на време.

Още: Кристофър Нолан: С "Опенхаймер" предупреждавам света за опасността от изкуствения интелект

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес