Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кание Уест отваря собствено порностудио

25 април 2024, 09:53 часа
Реклама

Кание Уест планира да отвори собствено порностудио и марка Yeezy Porn, съобщи TMZ. Студиото може да отвори врати още това лято и ще бъде част от цяла марка за развлечения за възрастни.

Кание Уест и колегите му са обсъдили идеята с ветерана в индустрията Майк Моз. Това е бившият съпруг на порно актрисата Сторми Даниелс, която широката публика познава от скандалния случай с бившия американски президент Доналд Тръмп. Твърди се, че той ѝ е платил, за да мълчи за сексуалния си контакт с него, случил се през по-миналото десетилетие.

Още: Расист и антисемит: Съдебен иск срещу Кание Уест

Кание и порното

Снимка: Getty Images

Кание Уест доста често в работата си открито говори за своите сексуални фантазии и увлечение към порното. Той е правил рап изпълнения на подобни сценарии с различни жени, с които е бил, включително с бившата си съпруга Ким Кардашиян. Сега той контролира как се облича сегашната му съпруга Бианка Ченсори: нейните снимки често стават обект на широко обсъждане поради тяхната едва ли не порнографичност.

Освен това Кание Уест планира да пусне поредица от порноклипове, за да допълни седмия си студиен албум, "The Life of Pablo" (2016), а бивши служители на Yeezy обвиниха рапъра, че показва видеоклипове за възрастни на бизнес срещи.

Още: Появи се фалшиво порно с италианския премиер Джорджа Мелони

Наскоро съпругата му Бианка Ченсори беше нападната: неизвестен мъж пъхна ръцете си под роклята ѝ и я хвана за кръста. Твърди се, че рапърът на свой ред ударил нападателя. В медиите имаше информация, че той е сбъркал и всъщност е ударил близнака на мъжа, който е тормозил Бианка Ченсори, пише БГНЕС.

Още: Наследниците на Дона Самър съдят Кание Уест за кражба (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес