Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Искам хората да ме запомнят като бунтар: Ексцентричната Кристи напусна Big Brother

21 октомври 2024, 10:33 часа

Кристи беше един от най-противоречивите и провокативни образи в новия сезон на Big Brother, а голямата част от ситуациите с нея в Къщата станаха вайръл в социалните мрежи. Младата актриса и модел е вторият изгонен съквартирант,  след като получи само 15% от подкрепата на зрителите, съобщават от NOVA. "Смятам, че моето психично здраве е най-важно и това беше точният момент, в който да се оттегля" - сподели в интервю за "Събуди се" Кристи, вярна на своя бунтарски дух.

Още: Big Brother нареди Анджела да напусне Къщата преди номинациите (ВИДЕО)

За уроците от Къщата на Big Brother

Кристи коментира емоциите от участието си и поведението си в Къщата. Тя призна, че най-голята ѝ грешка е липсата ѝ на предварителна подготовка за влизането в риалити формата. "Най-трудното за мен в Big Brother беше изолацията от външния свят. Нито един от скандалите в Къщата не е бил за цигари. Но това наистина беше "черешката на тортата". И финалното нещо, което да изкара тази реакция от мен. Съжалявам, че избухнах толкова рязко" - сподели младата актриса, но уточни: "Всяка различна реакция от моя страна щеше да бъде фалшива."

Снимка: Big Brother Bulgaria/Facebook

"Искам хората да ме запомнят като бунтар, човек, който обича живота и който обича да опровергава останалите", заяви Кристи и допълни, че е научила много ценни уроци в Къщата на Big Brother. "Научих се, че трябва много добре да се подготвям, когато тръгна нанякъде. Научих и че няма значение кой откъде е, нито раса и религия или пол. Може да ни бъде много хубаво, когато всички сме заедно."

Още: Зрителите на бунт срещу Косара от Big Brother: Наричат я как ли не

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес