Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хванаха Джони Деп в измама с Photoshop: Изтри култова актриса (СНИМКА)

14 март 2024, 10:54 часа

В последните дни отново се заговори за Джони Деп, но може би не точно в светлината, в която му се е искало. След връчването на наградите "Оскар" на 11 март, когато Робърт Дауни-младши спечели своята първа статуетка.

Двамата с Деп са близки приятели и звездата от "Карибски пирати" решава, че трябва да поздрави носителя на "Оскар" и го прави чрез тяхна обща снимка от времената, когато са били доста по-млади от сега. В интернет обаче измамите бързо се разбират и Джони Деп бе уличен, че е прибегнал до сериозен Photoshop за въпросната снимка и дори не се е постарал да "заличи следите".

Кого е изтрил Джони Деп от снимката, за да сложи себе си?

Оказва се, че Джони Деп е използвал снимка, направена преди 25 години, на която Робърт Дауни-младши е със Сара Джесика Паркър. Деп най-безцеремонно е изтрил актрисата и е "монтирал" себе си.

След като потребителите бързо разкриват Photoshop измамата, Деп премахва коригираната снимка от своя Instagram и публикува друга от 2011 г., на която двамата с Дауни-младши наистина са един до друг. Текстът към кадъра е: "Нека опитам отново... Поздравления за моя скъп приятел!".

Още: Какво ще играе Джони Деп в „Бийтълджус 2“

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес